SWPBS

TeamRespectOpenheidTalentStructuur

TEAM                      RESPECT           OPENHEID                    TALENT            STUCTUUR

TROTS

SWPS staat voor: Schoolwide Positive Behavior Support

SWPBS is gericht op het creëren van een omgeving die het leren bevordert en gedragsproblemen voorkomt. Dit begint bij het gezamenlijk formuleren van de waarden die de school belangrijk vindt. Vervolgens benoemt het schoolteam het gedrag dat past bij deze waarden en leert het de kinderen actief aan. Adequaat gedrag wordt hierna systematisch positief bekrachtigd. Hiermee wordt een veilig en positief schoolklimaat gecreëerd, waarin elke leerling optimaal kan profiteren van het geboden onderwijs.

Op dit moment hebben we het gedrag op de gang en de toiletten aangepakt. Na de Kerstvakantie gaan we verder met het spelen op de speelplaats.

De volgende posters worden opgehangen:

GANG

TOILET